Az önce yedim bir tanesini. Sulu sulu süper oldu. Tabi tavuğa sulu sulu denince pek iştah açıcı olmuyor ama yerken öyle değil.
Tarif şöyle: Göğüs alıyorsunuz. Kalın olduğunu düşünüyorsanız enlemesine ortadan kesiyorsunuz. 1 cmden daha ince olmamasına dikkat edin zira kuruyor.
Bir yüzünü olabildiğince kısık ateşte bekletin. Teflon tava kullanmak iyi olur. Suyunu salmasını bekleyin. Salınca da bekleyin. Hep bekleyin. Ta ki tavaya temas etmeyen yerler de içten içe beyazlayıncaya kadar. Sonra diğer yanını çevirin. İlk yanın 5te 1 i kadar süre yeterli. Afiyet olsun.
Tavuk alın gelin size de yapayım.
Cuma, Aralık 12, 2008
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Categories
- data visualization (1)
- processing (1)
- programlama (1)
- youtube (1)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder